din indkøbskurv 0

Altid gratis fragt

Total

Vi ønsker, at du skal være helt tilfreds med dine smykker fra TUXEN STUDIO.
Vi forstår dog, at der kan opstå situationer, hvor du måske ønsker at returnere eller ombytte et smykke.

Derfor tilbyder vi en enkel og nem returnerings- og ombytningsproces, så du kan handle med tryghed og ro i sindet.

Sådan gør du trin-for-trin - Ombytning


1: Kontakt Tuxen Studio

Ønsker du og ombytte dit smykke til anden størrelse/design, skal du blot kontakte os på Hello@tuxenstudio.com. Oplyst dit ordrenummer, samt hvilken størrelse/ design du ønsker og bytte dit nuværende smykke til. Tuxen Studio vil herefter fremsende et returlabel/returkode til DAO, som du skal påsætte på pakken. 

2: Pak smykkerne omhyggeligt ind

Pak smykkerne omhyggeligt ind, som da du modtog dem – brug gerne den emballage, de kom i – og skriv DAO returkoden på pakken eller udskriv pakkelabelen og fastgør på pakken. 

3:  Indlever pakken

Det sidste trin er blot at aflevere pakken i en DAO pakkeshop. Tuxen Studio vil sende dit nye smykker, så snart du har indleveret din pakke til en DAO pakkeshop. 

Det er gratis at ombytte, så der er ingen omkostninger forbundet hverken med at returnere eller modtage en ny størrelse/design. Tuxen Studio tilbyder 1 gratis ombytning pr. ordre vedrørende ændring af størrelse/design. Efter den første gratis ombytning vil prisen for yderligere ombytninger være 45kr. pr. ombytning.

Hvis prisen på dit nye smykke overstiger værdien af dit nuværende smykke, skal differencen betales inden Tuxen Studio afsender din ombytning. Hvis prisen på dit nye smykker har en lavere værdi end dit nuværende smykke, refunderer vi differencen, når vi har modtaget dit smykke.

Sådan gør du trin-for-trin - Retur


1: Opret en returforsendelse

Klik på linket herunder for, at oprette en returforsendelse på vores returportal. Returnering koster 45kr.
 

2: Pak smykkerne omhyggeligt ind

Pak smykkerne omhyggeligt ind, som da du modtog dem – brug gerne den emballage, de kom i – og skriv DAO returkoden på pakken eller udskriv pakkelabelen og fastgør på pakken. 

3: Indlever pakken

Det sidste trin er blot at aflevere pakken i en DAO pakkeshop. Vær opmærksom på, at vi normalt modtager pakken 4-5 hverdage efter indlevering. Vi behandler din returnering samme dag som vi modtager pakken. Du vil modtage en bekræftelse på mail, når vi har behandlet din returnering samt tilbageført beløbet - der går 2-5 dage til du modtager pengene.